Undgå at fugle flyver ind i vinduerne

Vi bruger jo vinduer af mange årsager, som kan være fra at få noget lys ind i vores hjem og bygninger til, at vi gerne vil kunne lufte lidt ud, så der ikke bliver så indelukket i huset.

Det er ikke altid, at dørene kan klare den opgave alene, og da slet ikke hvis der ikke er døre nok i bygningen, og man får jo heller ikke meget lys gennem en almindelig dør uden ruder i, om hele døren har ruder, eller ruderne dækker en del af døren.

Den slags kan du finde eksempler på hos klarwindows.co.uk 

Vi ser jo også hele svalegange af ruder, og så kan man have panoramavinduer, og moderne kontorbygninger er oftest kendetegnet ved, at de hovedsageligt består af vinduer og ruder på ydersiden, så man virkelig får lys ind her og giver en fornemmelse af større albuerum.

Men fuglene er jo ikke kloge nok til at regne ud, vinduer består af glas, som man ikke kan flyve igennem.

Lad fuglene forstå, de ikke skal flyve ind i vinduerne

Gamle vinduer var lidt lettere at få øje på selv på afstande, at der var tale om ruder, som man ikke kunne flyve igennem, da glasset havde skønhedsfejl, som man kunne se på samme måde, som man ser forvrængede spejle i tivolier med videre.

Men tiden har gjort, at vinduerne står knivskarpe, og hvis man er god til at holde dem rene, så kan man næsten ikke se, at der ikke er tale om åbne indgange, hvis man ikke kan se rammen.

Mange af os har da nok oplevet at gå ind i en svingdør eller en dør med ruder i, fordi vi troede, den var åben.

Men for at undgå at fuglene laver samme stunts, når de kommer flyvende i høj fart, så kan man sætte klistermærker af fugle op på vinduerne og ruderne, så de holder sig væk.

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *