Garn tilbud

Køb dit garn nu og spar mange penge

Køb dit garn nu og spar op til 40% på alle garn typer

Strikke og hækle har højsæson om vinteren hvor det er mørkt og koldt. Derfor er priserne også højere i vinterperioderne. Lige nu kan du købe alle slags garn og spare op til 40%. Derfor er det en god ide, at købe garnet nu og gemme det til vinteren når du skal i gang.

Hvad skal man købe?

Det er meget relevant at købe garn som også passer til årstiderne. Tykke uldgarn passer bedste til vinterstrik og trøjer, mens tynde bomuldsgarn og alpaka er velegnet til sommer og efterårs beklædninger.
Herunder et par forslag til hvad du kan købe

Merinould garn

Merinould er kendt for at være blød og behagelig. Med nye teknologier er det muligt at få de allerfineste fibre fra ulden og hør dem ekstra finde og behagelige mod huden. Du kan købe billigt merino garn hos Yarno

Alpaka garn

Alpaka garn er inden for de sidste par år blevet det mes populære garn, og det er der flere gode årsager til. Udover at det er silkeblødt og behageligt at går med har den også nogle rigtig spændende egenskaber.

Ribbon garn

Ribbon garn er også bedre kendt som båndgarn og er blevet meget populær efter år 2000. Ribbon er som regel lavet af bomuldsblanding, nylon og rayon. Det er faldt i strukturen og meget nemt at arbejde med.

Bomuldsgarn

Mange danskere bruger bomuldsgarn til deres strikke eller projekter. Det er alt fra grydelapper til suttekæder, børnetøj til bamser og dukker. Udover en masse farvervarianter skal man også kigge nærmere på om det er merceriseret bomuld, egyptisk bomuld eller økologisk bomuld.
Du kan som sagt spare en masse penge på de ovennævnte garn lige nu. Køb Danmarks billigste garn hos Yarno nu hvor der er op til 40% rabat på alle deres produkter.

 

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *