Hvad hjælper en boligadvokat med?

En boligadvokat hjælper dig som bolig køber med alt hvad der er relateret til din bolig handel. Du kan således med fordel kontakte din boligadvokat fra det øjeblik du får kig på et spændende hus eller en tillokkende lejlighed. Din boligadvokat vil på baggrund af tilgængelige oplysninger omkring boligen kunne rådgive dig på forhånd allerede før du bruger tid på at opsøge ejendomsmægleren med henblik på en fremvisning.

Din boligadvokat kan nemlig have forhånds kendskab til den boligforening som hører til drømmelejligheden eller til det område i hvilket dit ønskehus er placeret. Derfor kan du allerede i den første fase af dit bolig køb spare tid, kræfter og ærgrelser.

Lad boligadvokaten gennemlæse dokumentation vedrørende din nye bolig

Har du allerede fundet den helt rette bolig til dig og din familie, og ønsker du ikke at andre skal snuppe huset eller lejligheden for næsen af dig kan du også trygt skrive under på købsaftalen. I hvert fald hvis denne er forsynet med det der kaldes et advokat forbehold.

Med et advokat forbehold er boligen nemlig reserveret til dig i fjorten dage. I løbet af disse fjorten dage har du adgang til al relevant dokumentation som vedrører huset eller lejligheden. Det kan for eksempel dreje sig om lokal planer, referater af general forsamlinger i grundejer eller bolig foreningen samt budgetter og regnskaber for denne.

Ved gennemlæsning af disse dokumenter kan en dygtig boligadvokat hurtigt vurdere om der skulle være forhold på færde som kunne påvirke din beslutning om et køb. Måske er foreningen drevet på mangelfuld vis eller ejendommen behæftet med tvivlsomme lån som skaber en usikker økonomi. Det kan også være at lokal planerne foreskriver en fremtidig anlæggelse af en vej eller opførelse af bygninger tæt på dit drømmehus.

I begge tilfælde kan din økonomi eller boligens værdi være i fare. Og med en boligadvokat kan du foregribe denne problematik.

Du kan finde din boligadvokat hos eboligadvokat.dk

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *